Laura
Een hele goede middag Dolly,

Ik heb vele complimenten mogen ontvangen in deze jurk, dus ook
complimenten aan u!!

Het weekend van 5 en 6 juli hebben wij groots de opening gevierd van ons nieuwe bedrijf “Beyuna”. Tijdens het gala droeg ik een prachtige jurk van Dolly’s collection.
voor info kijk even op de site : www.lifecontrole.com

unnamed-2laura-1

 

Ria

Beste mensen van Dolly’s Collection,

3 weken geleden samen met mijn man een rondje Alkmaar gedaan. Mooie gelegenheid om voor een zomerjurk te gaan kijken: aangezien ik geen standaard maten heb (zandloper , 1.65 m en gemiddelde maat 42-44) had mijn man het lumineuze idee om op zijn Iphone te zoeken naar het Ribkoff-merk in Alkmaar. Daar heb ik 4 jaar geleden een geweldige jurk van aangeschaft voor een Nieuwjaarsreceptie en trouwerij, en die kan ik ook op een mooie zomerdag dragen. Zo kwamen wij bij jullie terecht. Enigszins sceptisch was ik wel, omdat ik niet op een galajurk uit was. Tot mijn grote verrassing had ik een ruime keus uit geweldige zomerjurken, vrouwelijk en draagbaar naar het werk; kortom voor alle (dagelijkse) gelegenheden. Met 3 jurken gingen we jullie winkel uit (2x Ribkoff en 1x Lyman). Dankzij het mooie zomerweer heb ik ze inmiddels alle drie al gedragen, met veel complimentjes uit mijn omgeving. Ik heb mijn adres gevonden, een zorg minder. Hartelijk dank voor jullie warme hulp en advies.

Ria

 

Ellen
Lieve Dolly en collega,

Vandaag super geslaagd bij jullie voor feestelijke kleding. De persoonlijke aandacht die ik van jullie heb gekregen was fantastisch. Ik had nooit gedacht zo snel en zo goed te slagen.

Heel erg bedankt!

 

Sonja
Lieve Dolly en collega’s,

Een aantal weken geleden ben ik bij toeval bij Dolly’s Collection terechtgekomen. Een spontane actie om op een vrijdag in mei een dagje naar Alkmaar te gaan. Gewoon een gezellig dagje, beetje shoppen voor de fun zonder doel. Het was gezellig druk met modeshows op straat. Lekker relaxed door de winkelstraten en aan het einde van een winkelstraat werd ik getriggerd door een prachtig jurkje in een etalage. Een beetje een chique ogen boetiekje (voor zover je dit woord nog mag gebruiken) maar ik moest toch even binnen kijken.

Binnen liep ik een beetje te rommelen in de rekken en verbaasde mij over de diversiteit van de collectie. Prachtige jurken in diverse stijlen. Daarnaast vriendelijke mensen in de shop, niet opdringerig maar gewoon zoals ik vind dat het (overal) zou moeten zijn. Gastvrouwen die weten hoe je mensen ontvangt en tegemoet treedt.

Ergens achter in de winkel viel mijn oog op een prachtige lange, strapless jurk. Een jurk van het kaliber wat je op de rode loper ziet van een sterren première. Zwart met een ivoorwit lijfje van mooi geschikte “ bloemblaadjes”. Ik kon er niet omheen, wilde de jurk eigenlijk wel passen. Door de sfeer van vrijblijvende gastvrijheid ben ik de paskamer ingedoken met de ‘droomjurk’. De jurk zat als gegoten en ik voelde me bijna zelf een ster die naar een première ging. Maar goed voor sommige keuzes heb je even wat meer tijd nodig en dus heb ik de jurk weer uitgetrokken en zijn we weer verder gegaan. Even lekker een terrasje pakken, gelukkig hadden we de foto’s nog 🙂 om vervolgens toch terug te gaan naar Dolly’s.

Natuurlijk kwam ik terug voor de mooie, lange jurk maar vervolgens heb ik heel veel prachtige jurken gepast. De één nog mooier dan de ander. Naast feestelijke jurken ook veel jurken van Ribkoff en Lyman die ik heel goed zakelijk kan dragen. Stijlvol, niet té chique maar net even anders. Uiteindelijk ben ik vertrokken naar Friesland met een paar prachtige jurken waar ik inmiddels al veel complimenten over heb gekregen. En dan heb ik nog niet eens de smashing groene jurk van Lyman in de strijd gegooid. De jurk die ik zelf niet direct zou hebben uitgekozen maar waarvan Dolly vond dat ik hem toch maar even moest proberen. Het was een schot in de roos, Dolly!

 

Debby
Julie hebben echt leuke jurken ik was laatst in julie winkel en als ik een gala krijg kom ik echt een jurk bij julie halen veel plezier met julie winkel

 

Renee Rademacher
Kleren maken de man. Of vrouw.
En juist als vrouw is het belangrijk dat je bij bepaalde feestelijke gelegenheden goed gekleed voor de dag komt.
Alleen niet iedereen, in ieder geval niet ik, heeft een natuurlijk gevoel voor stijl en het talent om – met een ook nog eens grote maat-
zichzelf om te toveren tot een relatief aantrekkelijke verschijning.
En dan is het dus, wat ik inmiddels al noem: “Dolly tijd”.
Mijn eerste serieuze probleem op dit gebied deed zich in 2006 voor.
Naast het organiseren van De Beursvloer waarbij ik er niet aan ontkwam om iets te vertellen op het podium in de Grote Kerk van Alkmaar,
was er daar op een ander moment ook het Regionaal Alkmaars Promotiediner. Met andere woorden: er moest een sjieke jurk en gala worden aangeschaft .
Dolly hielp met kleding, de combinatie en bijbehorende accessoires alsof ze me al jaren aankleedde.
Fantastisch natuurlijk en ik kon vol vertrouwen de kerk in.
De complimenten die ik kreeg bevestigden het gevoel dat ik er goed had gedaan om haar adviezen te volgen.
En ook leuk om dan te kunnen zeggen: “Ja meid, goed he? Moet je bij Dolly’s Collection zijn aan de Langestraat!
Doe je zonder modebewust te zijn ook eens iets voor een soortgenoot die onzeker is over “het geheel om te toveren naar iets knaps”.
Vanwege haar adviezen heb ik haar ook durven vragen om mee te helpen aan Track The Talent.
Een jongeren project waar de leerlingen door het bedrijfsleven op vele gebieden worden ondersteund.
Een onderdeel daarvan is solliciteren, een cv maken en jezelf presenteren.
Dolly heeft hierbij de vrouwelijke kant aangekleed en Ronald van bedrijf Spaander “de mannen in de dop”.
Beiden bedrijven is gevraagd dit kosteloos te doen.
Dolly zei spontaan “Ja”.
Evelien van het Horizon College, was de vrouw in de dop die bij Dolly mee ging doen binnen dit project.

 

Anuma
Ik ben Anuma, ik ben 20 jaar en zit op het Horizon College HHW.
Ik doe de opleiding Detailhandel ondernemer nivo 4.
Om te slagen voor dit jaar moet ik 3 maanden stage lopen en sinds
kort loop ik bij Dolly’s Collection stage.
Dit is een uitdagende stage want ik heb nog nooit in een eenmanszaak
gestaan. Ik vind het heel erg leuk omdat de sfeer in de winkel heel
erg gezellig is. Het personeel is geweldig, helpen je graag,
geven je goed advies en een heel goede service.
Ik zelf ben heel erg blij met mijn stage,
ik heb nog nooit meegemaakt als ik in de winkel binnen kom
dat ik mij meteen thuis voel zoals in Dolly’s Collection.
Wat ik ook mee maak is dat ze veel aandacht en tijd aan een
klant besteden . Zoals ik al zei ik ben heel erg blij en dankbaar
dat ik stage bij Dolly mag lopen.

Vorige week had ik een eetafspraak in de stad, was tamelijk vroeg al ter plekke en besloot het centrum wat te verkennen. In de Langestraat ontdekte ik Dolly’s Collection, een modezaak gevuld met vrolijkgekleurde voorjaarskleding. Omdat ik toch tijd over had ging naar binnen om wat rond te snuffelen. Ik werd verwelkomd door drie hartelijke dames, waaronder de eigenaresse Dolly. Direct stond een vers kop koffie voor me klaar. Daarna begon een waar aankleedfeestje waarbij de dames mij enthousiast allerlei kledingstukken aanreikten. Al snel groeide de stapel jasjes, broeken, tops, shirts, die me allemaal even leuk stonden. Ook items die ik zelf nooit uit het rek gehaald zou hebben maar waarvan Dolly zei “probeer het toch maar even, voor de lol, de keuze om te kopen maak je zelf”. Wat leverde dat verrassende keuzes op, zonder me op enig moment verplicht te voelen. We hadden er allen plezier in. Na verloop van enige tijd stapte ik blijmoedig met een tas vol voorjaarskleding de winterse Langestraat weer in. Mij deerde dat niet, ik verkeerde gevoelsmatig al in het voorjaar.

Dames, ik dank jullie hartelijk voor jullie professionele enthousiaste aanpak. Zo’n aankleedfeestje smaakt naar meer. Graag tot ziens.